Tobias Trier tilbyder:

Solokoncert

Tobias Trier har slået sit navn fast som trubadur og entertainer på den danske musikscene. En akustisk solokoncert med ham er en intens, følsom og morsom musikalsk oplevelse. Hans tekster om den moderne mands lyster, længsler og kvaler bliver serveret med iørefaldende melodier. Han har et improvisationstalent, som han folder ud, når han i små stand-up-sceancer kæder sangene sammen, men også når han med input fra publikum tryller sangtekster frem på scenen. Hans sangkatalog indeholder alt fra rock, jazz, vise, hiphop og latin. En aften med Tobias Trier får latteren til at rulle, fødderne til at trippe og en enkelt tåre til at trille.

Tobias Trier Trio
Tobias Trier Trio sætter gang i følelser og fødder. Trommer, bas og guitar leverer en varieret lydoplevelse. Bandoplevelsen giver en medrivende, berusende raket under Tobias Triers underfundige sange. Når orkestrets medlemmer synger kor og akkompagnere på bedste vis kan publikum genkende de markante lydbilleder fra Tobias Triers syv album-udgivelser og opdage nye. Tobias Trier fører som en adræt sprechstallmeister både publikum og band gennem en koncerten med høj energi.

Børnekoncert:
Tobias Trier lagde stemme til Gummibåden i radiotegneserien ”Ruben – drengen, der kan tale med ting”. Og selvfølgelig gav den rolle input til et musikalsk børnemusikalsk show. Han har skrevet en børnebog, som er udkommet på Politikens Forlag og lige nu turnerer han med børneteater forestillingen ”VI ses i morgen”, som i teateravisen.dk fik fem anmelder-stjerner. Undervejs i den 45 minutter lange børne-koncert kæder Tobias Trier børnerepertoiret sammen og involverer børnenes egne kreative evner, når han får dem til at byde ind med remser, rim og input til indholdet i deres helt egen sang. Også børnenes motorik bliver udfordret, når Tobias Trier guider dem gennem fagterne til pastasangen, som alle synger med på.

Musikalske foredrag:
Sangskriverens hemmeligheder:
Den hurtige kogebog til, hvordan man får hul på sangskrivningens kunst. Hvad enten det handler om sølvbryllupssangen eller drømmen om at udgive sit eget album er der en række simple fif. Dette foredrag bringer tilhøreren tættere på hemmeligheden om, hvordan man skriver en sang, som kan huskes, når den sidste tone klinger ud. Foredraget er krydret med guitar-eksempler fra både Tobias Triers egne sange, og sangskrivere som Tobias Trier ser op til.

Sangskriver-værksted:
Tobias Trier har været fagansvarlig for hovedfaget på sangskriveruddannelsen på Rytmisk musikkonservatorium i København og har undervist i sangskrivning på alle landets konservatorier samt på en lang række højskoler, efterskoler og daghøjskoler. Han har blandt andet udviklet en sangskriverrobot til DR. Sangskriver-værkstedet er et skræddersyet forløb til højskoler, efterskoler, gymnasier og virksomheder, hvor man over minimum tre timer bliver sat i gang med simple øvelser, der kickstarter den kreative skriveproces. Øvelserne munder ud i, at alle har været med til at skrive en eller flere færdige sange og melodier. Deltagerne får en simpel lydoptagelser med hjem af resultatet. Forløbet kan varieres, så det foregår over flere dage eller blot en dag. Det kan bruges til personaleudvikling, hvor et emne vælges, som sangene bliver skrevet ud fra, hvilket kan give en ny vinkel på medarbejderudvikling eller samarbejdsprocesser. Tobias Trier har gennem sine mange år som underviser udviklet eget undervisningsmateriale.

Kizomba-danseundervisning og Dj.
Kizomba Connection dk er navnet på Tobias Triers danse skole. Tobias underviser på begynder nivau og agere dj ved sociale arrangemnter hvor folk kommer for at danse Kizomba.

Dirigenten

En solo-teaterkoncert hvor publikum har rollen som amartørkor. Instruktion: Line Paulsen. Kom og syng med og oplev på egen krop, hvordan dansk kortradition kan holde stand mod musikalsk folkeforførelse, når musiker og entertainer Tobias Trier præsenterer musikforestillingen DIRIGENTEN. Forestillingen havde premiere på Rialto:Teatret Januar 2016.  Publikum skal være forberedt på at spille en helt særlig rolle i forestillingen. Den talentfulde dirigent, Vitus Cornelius Gormsen, arbejder normalt kun med de største symfoniorkestre og færdes hjemmevant på alverdens bonede gulve. Hvordan er han så endt i spidsen for et amatørkor? Er dirigenten virkelig så stor en kunstner, som han selv praler af, eller er han blot en mislykket stakkel, der vil gøre hvad som helst for at få dækket sit umættelige behov for anerkendelse og rigdom? Bliv udfordret af Tobias Triers nyskrevne tekst og syng-med-musik i en totalteaterfortælling, som har Trier selv i titelrollen, mens publikum spiller den egentlige hovedrolle som selve amatørkoret.

★★★★★ ”En charmerende one-man-forestilling” Kulturkupeen

★★★★ “En karismatisk performer” Cphculture.dk

​★★★★ ”Det er skørt og sjovt”​ GregersDH.dk

★★★★ “Syng-med-teatret er hermed opfundet” Berlingske

“Årets mest overrumplende performer” Information

Følg Vitus Cornelius Gormsen påwww.facebook.com/VitusCorneliusgormsen

Ønskes en opførelse af Dirigenten så kontakt Tobias Trier på: mail@tobiasTrier.dk

Er du arrangør og medlem af turnenetværket.dk så bestil venligst forestillingen på turneteater.dk

Kontakt: Skriv en mail til mail@tobiastrier.dk for at høre mere om priser med mere

 

Comments are closed.