Teaterstykket På Pletten – Når radioen rykker ud, af og med Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen, har premiere tirsdag 9. maj på Teatret Aveny-T og kan opleves til og med 12.maj. I efterår 2023 og foråret 2024 kommer forestillingen på turné rundt i landet. Kort beskrivelse:

Vær med På Pletten når radioværterne Torben og Vanja opsøger lokalmiljøet omkring blomsterbutikken Valmuen. Her involveres de i forviklinger og drama som kulminerer ved en dobbelt begravelse på St. Bededag. Torben og Vanja tager lytterne og publikum med til et farverigt galleri af obskure optrin og karakterer. Ikke to dage er ens når publikum inviteres med ombord i sendefladen og bidrager til slogankonkurrencen og andre løjer i radioprogrammet. Kom og vær med når skeletterne vælter ud af skabet og fortidens fangarme griber fat i haserne på nutiden. Handlingen udspiller sig over 5 dage i maj, hvor radioprogrammet På Pletten sendes direkte fra Blomsterbutikken Valmuen, i provinsbyen Fjordsted. Sangene som bliver spillet i radioprogrammet, fremføres live på scenen af de to skuespillere. Billetter kommer snart til salg på Aveny-T’s hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>